
Interpretation of Gender Designation

INTERPRETATION OF BY-LAW 1.47
GHSA By-law 1.47 reads as follows:  “Girls may participate on boys’ teams when there is no girls’ team offered in that sport by the school.  Boys
are not allowed to play on girls’ teams even when there is no corresponding boys’ sport.  (NOTE:  Cheerleading is a coed sport.)

INTERPRETATION:  A student’s gender is determined by the gender noted on his/her birth certi�cate.
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